معاون اجرایی سپاه نینوا گلستان گفت: فشار حداکثری دشمنان علیه سپاه نشان از اثربخشی و کارآمدی این نهاد در مسیر انقلاب اسلامی بوده و موجبات ترس دشمنان نسبت به عظمت سپاه شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، مجید زمانی در بینالصلاتین نماز جمه این هفته شهرستان گرگان با تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه سالروز ولادت سراسر برکت امام حسین (ع)، اظهار کرد: خدا را شکرگذاری که در انقلابی زندگی میکنیم که رهبر حکیم و بنیانگذار انقلاب اسلامی با تدبیر و دوراندیشی یک نهاد مکتبی و مجموعه انسانی مومن و فرهیخته و اهل اقدام و عمل را ایجاد کردند که در همه نسلها امتداد پیدا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه امروز سپاه پاسداران یک الگوی برتر و فراتر از جغرافیای ایران اسلامی مورد توجه و تجلیل آزادی خواهان جهان قرار گرفته است، تصریح کرد: مشی و مرام سپاه سرمشق بسیاری از نهضتهای مبارز قرار گرفته است و همین ویژگی نمادین سپاه لرزه بر اندام دشمنان و مستکبران جهان انداخته است.
معاون اجرایی سپاه نینوا گلستان بیان کرد: سپاه با بعثت نبی مکرم اسلام و پاسداران انقلاب اسلامی با همان تفکر و منش ظهور پیدا کرد و اوج تبلور آن قیام امام حسین (ع) شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان امانتداران امین انقلاب و همچنین سربازان بی ادعای ولایت و بازوی توانمند رهبری حضور موثر و پربرکت در همه عرصه های مختلف انقلاب اسلامی از اول انقلاب تا به امروز دارند.
زمانی ادامه داد: سپاه در عرصه دفاعی و نظامی، امنیتی و اجتماعی، فرهنگی و سازندگی، اقتصادی و محرومیتزدایی، کمک به همه دولتها ایفای نقش کرده است و امروز دربردارنده شبکهای از نخبگان انقلابی و پای کار عازم در همه زمانها و مکانهاست
وی گفت: سپاه در سه جنگ درهم تنیده و پیچیده نظامی، اقتصادی و شناختی علیه جمهوری اسلامی هم در کانون فشار و معارضه دشمنان به عنوان نقطه ثقل انقلاب اسلامی قرار دارد و این فشار حداکثری دشمنان علیه سپاه نشان از اثربخشی و کارآمدی این نهاد در مسیر انقلاب اسلامی بوده و موجبات ترس دشمنان نسبت به عظمت سپاه شده است.
معاون اجرایی سپاه نینوا گلستان با اشاره به اینکه پاسداران پیوند ناگسستنی با ولایت ایجاد کردند، گفت: قطعا این بیعت و جان نثاری که آنان در تمام تاریخ اسلام و تشیع یگانه و بی نظیر است اهل بیت چشم انتظار و آرزومند پاسداران و سربازان اینچنینی بودند که جان بر کف مانند شهید سلیمانیها، سلامیها باقریها و رشیدها قوت قلب امام زمانش و عزت مسلمین باشد.
زمانی با بیان اینکه ممکن ساختن ناممکنها در همه عرصه هابه ویژه در عرصه های دفاعی و سازندگی به دست پاسداران مومن و پرتلاش سپاه پاسداران رقم خورده است، تصریح کرد: جنگ 12 روزه در امتداد دفاع مقدس هشت ساله و فتنه آمریکایی تروریستهای مسلح در داخل روندی از کینه و دسیسه های دشمنان برای به زانو درآوردن، تسلی و بلعیدن ایران بود
وی تاکید کرد: در همه این عرصه های تاریخی جز شکست و استیصال و درماندگی چیزی نصیب دشمنان نشده است همه این شکست ها به مدد وجود روحیه عزتمندی ملت ایران، تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و ایثار پاسداران انقلاب اسلامی و همه رزمندگان نیروهای مسلح رقم خورد.
معاون اجرایی سپاه نینوا گلستان گفت: ساخت ایران اسلامی و فائق آمدن بر چالش های اقتصادی و اجتماعی و تقویت مولفه های قدرت ایران در گروی تاسی و تکثیر فرهنگ و ارزشهای پاسدارن است که یک کارگذار در حکومت اسلامی باید به مانند یک پاسدار خودش را، منافعش را، علایقش را و آرزوهایش را فدای ملت و آرمانهایش کند.
زمانی افزود: جاه طلبی های آمریکا و رژیم صهیونی در عرصه بین المللی با هدف توسعه قلمروی آمریکا و تفکر و اندیشه و راهبرد آن اسرائیل بزرگ از سوی صهیونیستهای اشغالگر در منطقه غرب آسیا بزرگترین خطر برای صلح و امنیت جهانی هستند که تنها راه توقف روحیه استکباری، ترویج آگاهی بیداری و روحیه پاسداری در همه ملتها و نهضتهای دنیاست.
وی گفت: مردم ایران باز هم همین شما در حضور صحنه انقلاب اسلامی و در تمام صحنه ها که حور پررنگی داشتید در همه حکومتها یک سه ضلعی ایدئولوژی و رهبران وجود دارد که اینها لازم اما شرط اصلی مردم هستند هر جایی که شرط کافی باشد و مردم در کنار امام زمانشان ماندند آن امام به پیروزی رسید و هر جایی که مردم در کنار امام شان نبودند اگرچه پیروزی هم فائق آمد اما آن پیروزی ارزشمند نبود که قیام امام حسین تبلور آن اتفاق بزرگ است.
معاون اجرایی سپاه نینوا گلستان بیان کرد: مردم همیشه در صحنه ایران همواره نشان دادند که این انقلاب با این بادها و توفانها این درخت تنومند هیچ وقت از جا برکنده نمیشود.
زمانی گفت: مردم بار دیگر محاسبات دشمنان را تغییر دادند حتی رسانه های دشمن را با وجود سانسور قدرت انقلاب اسلامی به کرنش و تعظیم وادار کردند مردم ایران مثل 9 دی سال 88 و 22 بهمن در این 47 سال سد راه فتنه شدند و فتنه آمریکایی صهیونی را باطل کردند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد